Prodej, Byty 4+kk, 88 m2 -

Cena: 4 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 21 492 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: České Budějovice
Lokalita: Trhové Sviny
Ulice: Za Pilou 1260
PENB: G
Aktualizace: 24.01.2024 12:10
Číslo zakázky: 55393
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Jedinečný byt s dispozicí 4+KK se zastřešenou terasou a parkovacím stáním
Rádi bychom Vám představili jedinečný byt s dispozicí 4+KK se zastřešenou terasou (17 m2), který se nachází v přízemí bytového domu v klidné lokalitě města Trhové Sviny. Tento byt nabízí nejen komfortní bydlení, ale také příjemně nízké náklady na provoz a širokou škálu výhod.
Byt samotný zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dále 3 ložnice a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Celková užitná plocha jednotky je 88 m2. K bytu náleží vyhrazené parkovací stání, sklep a třešničkou na dortu je možnost využití oplocené zahrady, která Vaší rodině poskytne prostor (336 m2) k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Terasa je ideální místo na dlouhé letní rodinné večery i k posezení s přáteli. Pohled z terasy vede do zeleně.
Byt se nachází v Trhových Svinech, ve městě, které je perfektním místem pro rodinné bydlení. Dojezdová vzdáleností do centra Českých Budějovic činí 25 minut. Okolí města přináší mnoho příležitostí pro aktivní odpočinek v přírodě. Trhové Sviny také poskytují komplexní občanskou vybavenost (vzdělávání od MŠ až po gymnázium, služby lékařů napříč odvětvími, městské kulturní středisko, komunitní centrum s nabídkou aktivit pro široké spektrum obyvatel, nákupní možnosti a další).
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost ke koupi moderního a útulného bytu.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Váš zájem.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 416 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop