Byt 4+1 s terasou, Suché Vrbné, České Budějovice

Cena: 4 690 000 Kč
Informace k ceně: Byt je volný ihned!
Financování:na hypotéku za 20 199 Kč měsíčně
Druh: byt 4+1
Typ: prodej
Okres: České Budějovice
Lokalita: České Budějovice 5
Ulice: Jana Čarka
PENB: G
Aktualizace: 15.08.2024 09:00
Číslo zakázky: 6812600
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 695 m2
Obytná plocha: 81 m2
Počet pater: 5
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Bydlení ve vlastní 4+1 se postupem času stává těžko dosažitelnou metou. Využijte možnosti koupě tohoto bytu, který vás překvapí nejen svou velikostí, ale hlavně místem, kde se nachází. Pokud Suchým Vrbným pouze projíždíte, možná ulici J. Čarka ani neznáte a právě proto zde najdete klid a soukromí, prostě se vám tady bude líbit.

Nabízíme k prodeji byt 4+1 o celkové podlahové ploše 80,65 m2. Byt se nachází ve třetím patře čtyřpatrového bytového domu bez výtahu. Náhradou vám bude dispozice 4+1 a obrovská krytá terasa. Uspořádání bytu je řešeno takto: prostorná vstupní je hlavním komunikačním kanálem. Zajišťuje vstup do ložnice, pokoje č. 1, koupelny, kuchyně a obývacího pokoje. Obývací pokoj je neprůchozí a z pokoje je přímý vstup na krytou terasu. Kuchyně samotná je prostorná, její součástí je jídelní kout a z něho je vstup do poje č.2

Byt samotný je vhodný k celkové rekonstrukci, což je nespornou výhodou pro ty, kteří si chtějí pořídit moderní byt ve starší zástavbě.
Bytový dům se nachází ve skvělé kondici, zateplena je fasáda domu, společné prostory jsou po výmalbě a vše je čisté a udržované.

V okolí domu je dostatek zeleně a najdete zde dětská hřiště. Veškeré občanská vybavenost a zastávky MHD se nachází v docházkové vzdálenosti. Parkovacích míst je v ulici dostatek. Záloha do fondu oprav je stanovena na částce 1613,- Kč / měsíčně.
Realitní makléř:

Aleš Facon
tel: 420605269768

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 89 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop